HomeWegwijsplus Vught › Bijzondere bijstand
Zoom:

Bijzondere bijstand

Doel

De bijzondere bijstand is er voor kosten die je niet hebt kunnen voorzien en waarvoor je geen geld hebt.

Toelichting

Heb je onverwachte kosten die je echt moet betalen? Bijvoorbeeld omdat je moet verhuizen omdat je ziek bent? Kosten voor medicijnen die niet vergoed worden. Of ben je zwanger en heb je geen geld voor de belangrijkste babyspullen? Voor wie? - Over het algemeen is de bijzondere bijstand er voor jou als je in Vught woont en je inkomen lager is dan de door de gemeente vastgestelde bijstandsnorm - Verdien je meer? Of heb je spaargeld of vermogen (zoals een huis of auto)? Dan betaal je zelf ook een deel van de kosten

Meer informatieDoelgroep

  • vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 30-9-2022 08:40:06

Wegwijsplus Vught

Bezoekadres:
Secr. van Rooijstraat 1
5261 EP Vught

Postadres:
Postbus 10 100
5260 GA Vught

Telefoonnummer: 073 - 658 07 50

E-mailadres: wegwijs@vught.nl

Website: www.wegwijsplus.vught.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Wegwijs+ denkt met u mee bij het organiseren van eigen oplossingen en steun binnen uw (sociale) omgeving. Uw vraag en eigen mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. Zo houdt u zoveel mogelijk zelf de regie over uw situatie.

Belangrijkste doelgroepen:
Hebt u zelf of heeft iemand in uw omgeving advies of ondersteuning van Wegwijs+ nodig? Bijvoorbeeld als het niet meer lukt om het huishouden te doen of er financiële zorgen zijn? Hebt u opvoedingsvragen of dreigen mantelzorgers overbelast te raken? Neem contact op met Wegwijs+.