HomeStichting Baantraject Care › Dagactiviteiten en begeleiding
Zoom:

Dagactiviteiten en begeleiding

Doel:

Stichting Baantraject Care en Preventie is een door de overheid erkende instelling. Wij bieden begeleiding, dagactiviteiten en leer- werktrajecten aan jeugdigen en jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Werkwijze:

Baantraject Care en Preventie biedt dagactiviteiten en begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen die tijdens of na hun behandeling structuur willen en begeleiding nodig hebben bij het vinden van een passende dagbesteding of leer- werktraject. Wij hebben projecten voor LVG jongeren en voor jongeren met autisme, maar ook jongeren die om wat voor reden dan ook tussen wal en schip zijn geraakt en nog niet toe zijn aan een betaalde baan, kunnen bij ons terecht.

In onze aanpak baseren wij ons op de inzichten uit het Eigen Initiatief Model (EIM) en het Sociaal Competentie Model. Centraal in onze benadering staat het bevorderen van de persoonlijke groei door het aanleren van vaardigheden, het voeren van regie over het eigen leven en het stimuleren van deelname aan de samenleving. Wanneer je toe bent aan betaald werk kan de begeleiding overgenomen worden door ons re-integratiebedrijf.Doelgroep


- Voor iedereen - van 16 tot 28 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- jongeren
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 8-2-2017 11:22:24

Aangeboden door:

Stichting Baantraject Care


Bezoekadres: Amsterdamsestraatweg 634 Utrecht
Postadres: Amsterdamsestraatweg 634, 3555 HX Utrecht
Telefoonnummer: 030-850 95 61
E-mail: info@baantraject.nl
Website: www.baantrajectcare.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Re-integratiebedrijven


Doelstelling of kernactiviteit:
WAT WIJ DOEN Je bent er een tijdje uit geweest en wilt weer wat gaan doen, misschien zelfs uitzoeken welk werk in de toekomst bij je past.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden verschillende dagactiviteiten en begeleiding die je ondersteunen om op een zinvolle manier invulling te geven aan je dag.