Logo digitale-sociale-kaart.nl
HomeRechtswinkel.nl › Gratis antwoord op uw juridische vraag
Zoom:

Gratis antwoord op uw juridische vraag

Doel

Heeft u een juridische vraag? Dan stelt u deze kosteloos via Rechtswinkel.nl uit Eindhoven. De aangesloten juristen helpen u als rechtzoekende graag aan een antwoord. Zij helpen u tevens verder bij juridische kwesties, wanneer u hier behoefte aan heeft.

Toelichting

WAT IS UW JURIDISCHE VRAAG? Heeft u vragen over het ontbinden van een huwelijk? Loopt u tegen juridische zaken aan bij het opstellen van een ouderschapsplan? Of wilt u meer weten op juridisch gebied over het berekenen van alimentatie? In al deze gevallen en meer stelt u uw juridische vraag via Rechtswinkel.nl. Dit platform biedt u de mogelijkheid om anoniem en kosteloos uw vragen te stellen en antwoord te ontvangen van geregistreerde juristen. U kunt in de database met meer dan 50.000 vragen naar een antwoord zoeken, maar heeft tevens altijd de mogelijkheid om uw specifieke juridische vraag in te sturen. Het maakt daarbij niet uit op welk recht uw vraag betrekking heeft; er is in ons brede netwerk altijd wel een jurist met kennis in dat vakgebied. STEL UW VRAAG DIRECT Vul in het onderstaande formulier de benodigde gegevens in en stel direct uw juridische vraag aan een jurist. U ontvangt dan spoedig een antwoord. Heeft u eerder een vraag gesteld? Dan hoeft u de gegevens niet opnieuw in te vullen, maar kunt u hier inloggen om uw vraag te stellen.Doelgroep

  • voor alle leeftijden


Laatste wijziging: 19-06-2024 14:19:45

Rechtswinkel.nl

E-mailadres: info@Rechtswinkel.nl

Website: www.Rechtswinkel.nl


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij trachten het recht beter bereikbaar en transparanter te maken, zodat de rechtzoekenden meer zelfredzaam worden. Uit idealisme en uit liefde voor het vakgebied. Het is een platform waarmee particulieren, bedrijven, juristen, fiscalisten en mediators hun voordeel mee kunnen doen.

Belangrijkste doelgroepen:
De Stichting Rechtswinkel.nl voelt zich nauw betrokken bij deze zoekenden naar recht. Daarom hebben we ons sterk gemaakt om rechtshulp beter toegankelijk te maken. We doen dat met deze website.