Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeOOPOEH › Actiever leven voor senioren door zorg voor gast-honden
Zoom:

Actiever leven voor senioren door zorg voor gast-honden

Doel

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor honden. Voor dit doel zetten wij senioren in als maatje, als OOPOEH, voor honden in de buurt.

Toelichting

Senioren in Nederland beschikken over een grote dosis levenservaring, energie en kennis. En willen die benutten door iets leuks en zinvols te doen.

Met OOPOEH kunnen 55+ers zich nu aanbieden als maatje voor een hond. Veel senioren zijn graag in het gezelschap van een huisdier maar willen de volledige zorg niet meer dragen, Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst: Als OOPOEH kunt u genieten van een huisdier waar en wanneer het u uitkomt. U bepaalt zelf welk dier u gezelschap wilt houden en hoe vaak.

Het is gratis: de inschrijving bij Stichting OOPOEH kost niets en ook voor de zorg van het dier zult u nooit financieel bij hoeven dragen. Het passen op een dier is een leuke en nuttige invulling van de dag. 

Meer informatieContactpersoon

Naam: Stichting OOPOEH
Telefoonnummer: 020-7853745
E-mail: info@oopoeh.nl


Doelgroep

  • vanaf 55 jaar


Laatste wijziging: 11-03-2024 15:50:10

OOPOEH

Bezoekadres:
Keizersgracht 344
1016 EZ Amsterdam

Postadres:
Keizersgracht 344
1016 EZ Amsterdam

Telefoonnummer: 020-7853745

E-mailadres: info@oopoeh.nl

Website: www.oopoeh.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor huisdieren.

Belangrijkste doelgroepen:
Voor dit doel zetten wij senioren in als maatje, als OOPOEH, voor huisdieren in de buurt. OOPOEH slaat hiermee 3 vliegen in één klap: senioren helpen aan meer gezelschap en beweging, huisdieren helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben en baasjes helpen aan een betrouwbare oppas. We zijn géén commerciële oppasdienst of uitlaatcentrale.