HomeMAIT › Budgetcoaching & -training
Zoom:

Budgetcoaching & -training

Doel:

Middels trainingen wordt begeleiding gegeven voor de duur van het traject waarin mensen leren hoe zij het beste kunnen budgetteren en omgaan met hun geld.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Middels trainingen wordt begeleiding gegeven voor de duur van het traject waarin mensen leren hoe zij het beste kunnen budgetteren en omgaan met hun geld. Dit gebeurt in groepsverband maar voor cliënten ook één op één. Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen en men kan zich ten alle tijden aanmelden.

We kunnen je op verschillende manieren helpen om schuldenvrij te worden en te blijven. Meld u aan via ons aanmeldformulier en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op voor een intake en schuldhulp.Doelgroep


- voor alle leeftijden

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- inkomen max 130% bijstandsnorm
Gegevens ingevoerd: 11-12-2022 12:52:20

MAIT

Bezoekadres:
Groene Tuin 291
3078 KG Rotterdam

Postadres:
Groene Tuin 291
3078 KG Rotterdam

Telefoonnummer: 010 – 2105272

E-mailadres: info@mait010.nl

Website: www.mait010.nl/


Doelstelling of kernactiviteit: Stichting MAIT staat voor Mijn Administratie Is Top! Wij helpen u bij het aanpakken van uw schulden en brengen samen uw inkomsten, uitgaven en administratie op orde.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting MAIT staat voor Mijn Administratie Is Top! Wij helpen u bij het aanpakken van uw schulden en brengen samen uw inkomsten, uitgaven en administratie op orde.


Soorten diensten of activiteiten:
Ook kunt u bij ons trainingen en voorlichtingen over geldzaken volgen.