HomeKringloop Gouda › Dagbesteding
Zoom:

Dagbesteding

Doel:

Het bieden van een zinvolle dagbesteding aan Wmo-particianten


Werkwijze:

Stichting kringloop Gouda & kinderkringloop wil zich hiermee onderscheiden met andere kringloop winkels. Naast dat wij de mooiste kringloop winkel van Nederland hebben, dragen wij onze steentjes ook nog eens bij dat goederen niet bij de afvalverwerking terecht komen, wij onze vrijwilligers weer aan een dagbesteding helpen c.q terugbrengen in de maatschappij, dat iedereen voor leuke bedragen bij ons kan winkelen en gelijk de Stichting kinderarmoede in Nederland kan ondersteunen met de opbrengst.Doelgroep


- vanaf 16 jaar
Gegevens ingevoerd: 6-2-2017 15:17:49
Laatste wijziging: 6-4-2022 15:10:13

Kringloop Gouda

Bezoekadres:
Joubertstraat 34
Gouda

Postadres:
Joubertstraat 34
2806 GE Gouda

Telefoonnummer: 0182-751859

E-mailadres: info@kringloop-gouda.nl

Website: www.kringloop-gouda.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Het exploiteren van Kringloopwinkels in Gouda e.o.(inclusief 2e hands kleding),het bieden van dagbesteding (WMO, WLZ, Werk-Fit) en het doen van ontruimingen.

Belangrijkste doelgroepen: Sociale minima Verzamelaars Studenten Statushouders Duurzaamheid strevers Woning bezitters (t.b.v. ontruimingen)

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Het exploiteren van Kringloopwinkels in Gouda e.o.(inclusief 2e hands kleding),het bieden van dagbesteding (WMO, WLZ, Werk-Fit) en het doen van ontruimingen.


Belangrijkste doelgroepen:
Sociale minima Verzamelaars Studenten Statushouders Duurzaamheid strevers Woning bezitters (t.b.v. ontruimingen)


Soorten diensten of activiteiten:
Verkoop van 2e hands goederen. Het doen van woningontruimingen. Werkzaamheden in de dagbesteding voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt "werk-fit" maken van (langdurig) arbeidsongeschikten. Zorg verlenen aan mensen met een WMO / WLZ indicatie.