HomeHolPro Zorg › Slaap en waakdiensten
Zoom:

Slaap en waakdiensten

Doel:

Dit is bedoeld voor cliënten die heel erg ziek zijn of voor hulpbehoevenden die ’s nachts hulp nodig hebben. Er zal altijd iemand aanwezig zijn om u van dienst te zijn.


Werkwijze:

Uiteraard hebben wij ook 24uurs diensten of oppasdiensten. Dat betekent: dat de zorgbehoevende 24 uur per dag wordt verzorgd door een betrouwbare medewerker/zorgverlener. De partner, kinderen of andere familieleden kunnen dan voor korte of langere tijd genieten van ongestoorde vakantie. Holpro Zorg neemt de zorg tijdelijk volledig over.

Onze medewerker zal de volgende taken verrichten: de was verzorgen, het huis schoonmaken en met de zorgbehoevende indien mogelijk wandelingen maken.

Belangrijk is dus dat de inwonende zorgverlener dag en nacht voor u aanwezig is. Dit maakt het ook mogelijk, dat de zorgbehoevende zo lang mogelijk in eigen huis, in de vertrouwde omgeving kan blijven wonen.Doelgroep


- vanaf 14 jaar
Gegevens ingevoerd: 1-11-2019 15:13:31
Laatste wijziging: 1-11-2019 15:13:31

HolPro Zorg

Bezoekadres:
De Steiger 74A
Almere

Postadres:
De Steiger 74A
1351 AE Almere

Telefoonnummer: 085-8770455

E-mailadres: info@holprozorg.nl

Website: www.holprozorg.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Holpro Zorg is een thuiszorg organisatie dat zich richt op het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg binnen uw thuissitiuatie

Belangrijkste doelgroepen: Door het leveren van professioneel zorg zet Holpro Zorg zich in voor een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven voor de cliënt met een chronische ziekte, lichamelijke of geestelijke beperking.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Holpro Zorg is een thuiszorg organisatie dat zich richt op het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg binnen uw thuissitiuatie


Belangrijkste doelgroepen:
Door het leveren van professioneel zorg zet Holpro Zorg zich in voor een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven voor de cliënt met een chronische ziekte, lichamelijke of geestelijke beperking.


Soorten diensten of activiteiten:
Holpro Zorg focus zich op het brede terrein van zorg en welzijn in een kader waarbij de wensen en behoeften van de cliënt centraal staan.

Om dat te bereiken levert Holpro Zorg persoonsgebonden zorg, passend bij de eigen levensstijl en belevingswereld van ieder cliënt met een specifieke zorgvraag.