HomeHolPro Zorg › Persoonlijke verzorging
Zoom:

Persoonlijke verzorging

Doel:

Bij persoonlijke verzorging gaat het primair om het ondersteunen of overnemen van de zorg door een zorgaanbieder bij mensen met een aandoening of beperking. Daarnaast behoort ook het stimuleren om bepaalde activiteiten aan te leren en zelf uit te voeren tot de persoonlijke verzorging.


Werkwijze:

Onder persoonlijke verzorging wordt alles verstaan wat tot de lichamelijke verzorging hoort. Denkt u hierbij aan:

* Het wassen, tanden poetsen, aankleden, haren kammen en wonden verzorgen;

* De cliënt uit en in bed helpen of ondersteunen hierbij;

* Hulp bieden bij het gebruiken van hulpmiddelen;

* De cliënt hulp bieden bij het eten en drinken;

* Incontinentie ondersteuning;

* Klaarzetten en toedienen van medicijnen;

Het kan voorkomen, dat u tijdelijk verzorgd moet wroden, omdat u een operatie of een ander medische ingreep hebt ondergaan. Onze ziekenverzorgende en IG’rs staan voor u klaar om u bij te staan en de zorg te geven waar u recht op heeft. Denkt u aan: het assisteren en ondersteunen bij lichamelijke verzorging, hulp bij het wassen, aan- en uittrekken van elastische kousen, aan- en uitkleden, hulp bij het eten en drinken en het uitzetten en toedienen van medicatie.

Hebt u een ziek kind thuis, wij kunnen (u) daarbij ondersteunen.

Persoonlijke verzorging pgb aanvragen

Wilt u een persoonlijke verzorging aanvragen of gebruik maken van een van de vele andere thuiszorgdiensten van Holpro Zorg?

U kunt hier eenvoudig een zorgverlener aanvragen die bij u past. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het invullen van het aanvraagformulier. U doet dat door op onderstaande knop te klikken. U heeft hierbij de mogelijkheid aan te geven aan welke eisen uw hulp moet voldoen. De hulp die u ontvangt is geheel afhankelijk van uw wensen, evenals de frequentie waarmee de verzorging bij u langskomt.Doelgroep


- vanaf 14 jaar
Gegevens ingevoerd: 1-11-2019 15:07:25
Laatste wijziging: 1-11-2019 15:07:25

HolPro Zorg

Bezoekadres:
De Steiger 74A
Almere

Postadres:
De Steiger 74A
1351 AE Almere

Telefoonnummer: 085-8770455

E-mailadres: info@holprozorg.nl

Website: www.holprozorg.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Holpro Zorg is een thuiszorg organisatie dat zich richt op het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg binnen uw thuissitiuatie

Belangrijkste doelgroepen: Door het leveren van professioneel zorg zet Holpro Zorg zich in voor een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven voor de cliënt met een chronische ziekte, lichamelijke of geestelijke beperking.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Holpro Zorg is een thuiszorg organisatie dat zich richt op het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg binnen uw thuissitiuatie


Belangrijkste doelgroepen:
Door het leveren van professioneel zorg zet Holpro Zorg zich in voor een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven voor de cliënt met een chronische ziekte, lichamelijke of geestelijke beperking.


Soorten diensten of activiteiten:
Holpro Zorg focus zich op het brede terrein van zorg en welzijn in een kader waarbij de wensen en behoeften van de cliënt centraal staan.

Om dat te bereiken levert Holpro Zorg persoonsgebonden zorg, passend bij de eigen levensstijl en belevingswereld van ieder cliënt met een specifieke zorgvraag.