HomeEZRA-foundation › EZRA Fashion
Zoom:

EZRA Fashion

Doel:

EZRA Fashion biedt kleding aan volwassenen en kinderen die het dringend nodig hebben en daar tijdelijk niet zelf in kunnen voorzien vanwege bijv. ontslag, scheiding, overlijden van de kostwinner of door schulden.

Meer informatie:


Werkwijze:

De kleding die EZRA Fashion aanbiedt is voor volwassenen en kinderen. Niet alleen geeft EZRA Fashion ‘dagelijkse’ kleding uit, maar ook kleding voor bijzondere gelegenheden zoals bijv. een sollicitatie- of stagegesprek.

Op die manier willen wij iets betekenen voor mannen en vrouwen die ondanks hun beperkte budget graag goed voor de dag willen komen. Voor velen is het een hele stap om weer deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Door het dragen van goede en representatieve kleding heb je meer zelfvertrouwen en straal je dat ook uit. Vaak word je beoordeeld op je uiterlijk: de eerste indruk is nog altijd het belangrijkst of je het wilt of niet, die kan je niet overnieuw doen!

Je kunt ook ook winkelen bij EZRA als je gewoon houdt van trendy second-hand kleding tegen leuke prijsjes. Wie wil dat nu niet? Door bij EZRA te kopen, help je ons helpen, want door de opbrengsten van die verkoop kunnen wij bestaan en onze hoofdtaak blijven uitvoeren: kleding uitgeven aan iemand die dat door omstandigheden nu even niet kan!

In onze winkel is er de mogelijkheid tot het volgen van naailessen, kan men de bij EZRA gekochte kleding zelf gratis verstellen. Dit naaigebeuren wordt verzorgd door De Kleurenkroon. Zie http://www.dekleurenkroon.nl.Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- kinderen
- jongeren
- volwassenen
- ouderen
- bijstandsgerechtigden
Gegevens ingevoerd: 8-11-2013 11:44:22
Laatste wijziging: 9-6-2016 09:24:34

Aangeboden door:

EZRA-foundation


Bezoekadres: Grotestraat 146 Almelo
Postadres: De Emoe 59, 7609 HK Almelo
Telefoonnummer: 06 46524371
E-mail: info@ezrafoundation.nl
Website: www.ezrafoundation.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Bijna dagelijks zijn ze in het nieuws: mensen die in schrijnende situaties verkeren en het (financieel) niet meer zelf kunnen trekken. Steeds meer mensen beschikken niet over fatsoenlijke huisvesting, voldoende eten en kleding. Daarom ontstaan overal in het land diverse initiatieven om deze mensen te helpen. Ook in Almelo: sinds 2008 biedt EZRA Foundation praktische hulp aan mensen die het (even) 'minder' hebben. In Almelo, maar ook daarbuiten.


Belangrijkste doelgroepen:
Wij bieden niet alleen hulp aan mensen met een minimuminkomen: velen werken hard, maar vallen buiten de boot als het gaat om regelingen en toeslagen, omdat zij (net) boven het minimuminkomen vallen. Ook deze mensen kunnen nu een steuntje in de rug gebruiken.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden kledinghulp voor alle leeftijden, voor volwassenen en óók voor kinderen.