Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeAmaryllis › Begeleiding
Zoom:

Begeleiding

Doel

Bij de medewerkers van de de wijk- en dorpenteams van Amaryllis kunt u terecht voor begeleiding, bij bijvoorbeeld schulden, mantelzorg, opvoeding. De begeleiding vindt in principe in een groep plaats en als het nodig is individueel.

Toelichting

Met uw vraag kunt u terecht bij één van de buurt- of dorpskamers! Onze medewerkers zijn daar aanwezig. Zij kunnen helpen bij ondersteuningsvragen. Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan naar Amaryllis het wijk- of dorpenteam bij u in de buurt.

Samen kijken we welke hulp en ondersteuning het beste bij u past. Daarvoor werken we nauw samen met vrijwilligersorganisaties en organiseren we begeleiding in groepen. Samen doen we wat nodig is om uw leven prettiger te maken.

Eén contactpersoon voor uw vragen of zorgen

De wijk- en dorpenteams werken volgens het principe: één gezin, één plan, één sociaal werker. Dit houdt in dat u één contactpersoon heeft, ook wanneer er meerdere partijen betrokken zijn.

Meer informatie

 

Doelgroep

  • voor alle leeftijden
Gegevens ingevoerd: 17-10-2022 16:09:55

Amaryllis

Bezoekadres:
Zuidvliet 620
Leeuwarden

Postadres:
Zuidvliet 620
8921 EZ Leeuwarden

Telefoonnummer: 058 303 0400

E-mailadres: info@amaryllisleeuwarden.nl

Website: www.amaryllisleeuwarden.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Samen doen wat nodig is om kwetsbare inwoners van de gemeente Leeuwarden in staat te stellen om hun leven op een zinvolle manier te laten leven in verbinding met hun omgeving.