HomeAmaryllis › Begeleiding
Zoom:

Begeleiding

Doel:

Bij de medewerkers van de de wijk- en dorpenteams van Amaryllis kunt u terecht voor begeleiding, bij bijvoorbeeld schulden, mantelzorg, opvoeding. De begeleiding vindt in principe in een groep plaats en als het nodig is individueel.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Met uw vraag kunt u terecht bij één van de buurt- of dorpskamers! Onze medewerkers zijn daar aanwezig. Zij kunnen helpen bij ondersteuningsvragen. Wilt u een afspraak maken? Bel of mail dan naar Amaryllis het wijk- of dorpenteam bij u in de buurt.

Samen kijken we welke hulp en ondersteuning het beste bij u past. Daarvoor werken we nauw samen met vrijwilligersorganisaties en organiseren we begeleiding in groepen. Samen doen we wat nodig is om uw leven prettiger te maken.

Eén contactpersoon voor uw vragen of zorgen

De wijk- en dorpenteams werken volgens het principe: één gezin, één plan, één sociaal werker. Dit houdt in dat u één contactpersoon heeft, ook wanneer er meerdere partijen betrokken zijn.



Doelgroep


- Voor iedereen



Gegevens ingevoerd: 17-10-2022 16:09:55

Aangeboden door:

Logo

Amaryllis


Bezoekadres: Zuidvliet 620 Leeuwarden
Postadres: Zuidvliet 620, 8921 EZ Leeuwarden
Telefoonnummer: 058 303 0400
E-mail: info@amaryllisleeuwarden.nl
Website: www.amaryllisleeuwarden.nl

Route / kaart:



Organisatie Type
Welzijnsinstelling


Doelstelling of kernactiviteit:
Samen doen wat nodig is om kwetsbare inwoners van de gemeente Leeuwarden in staat te stellen om hun leven op een zinvolle manier te laten leven in verbinding met hun omgeving.


Soorten diensten of activiteiten:
Door de inzet van 8 sociale wijkteams (inclusief 2 dorpenteams) brengen wij in de gemeente Leeuwarden hulp en ondersteuning dichtbij in de buurt. Daarnaast beschikken wij over teams die zich expliciet bezig houden met vrijwilligerswerk, jongerenwerk, mantelzorg, statushouders, buurtbemiddeling,