HomeVoor de Wind Support › Bugetbeheer
Zoom:

Bugetbeheer

Doel:

Het op orde krijgen en/of houden van geldzaken.

Meer informatie:


Werkwijze:

Voor de Wind Support kan je helpen bij het op orde brengen en houden van je geldzaken door middel van Budgetbeheer. Budgetbeheer is een vorm van financiële ondersteuning waarbij je ons machtigt om over je inkomen te beschikken. In overleg met jouw maken wij een budgetplan voor je dat ervoor zorgt dat je niet meer uitgeeft dan je aan inkomen binnenkrijgt.

Budgetbeheer bij Voor de Wind is altijd vrijwillig. Zodra wij een aanvraag van je ontvangen nemen wij telefonisch contact met je op. We nemen dan kort de procedure met je door en plannen een intakegesprek in. Dit intakegesprek vindt in principe plaats bij jouw thuis. Voor het gesprek vragen wij je alvast een intakeformulier in te vullen en je ontvangt een lijst met belangrijke documenten om bij de hand te houden tijdens het gesprek.Contactpersoon:
Naam: Johanneke Miel
Telefoonnummer: 085-8770112
E-mail: info@vdwsupport.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 21-12-2021 10:18:24

Aangeboden door:

Logo

Voor de Wind Support


Bezoekadres: De Hullen 1D Annen
Postadres: De Hullen 1D , 9468 TE Annen
E-mail: info@vdwsupport.nl
Telefoonnummer: 085-8770112
Website: www.vdwsupport.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Schuldhulp


Doelstelling of kernactiviteit:
Voor de Wind heeft als doel om onze klanten zelfredzaam te maken op het gebied van financiële zaken. Waar dit (nog) niet mogelijk is werken wij met u samen om uw financiën te beheren en uw belangen te behartigen. Wij streven ernaar uw financiële situatie te stabiliseren waardoor er meer rust ontstaat.


Belangrijkste doelgroepen:
Iedereen die (tijdelijk) niet in staat is zijn eigen financiële belangen te behartigen, bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of geestelijke beperking, verslaving, dementie of problematische schulden.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden beschermingsbewind, budgetbeheer en PGB-beheer.


Contactpersoon:
Johanneke Miel
E-mail: info@vdwsupport.nl
Telefoonnummer: 085-8770112