HomePraktisch Organiseren, bureau voor Professional Organizing › Begeleiding op het gebied van organisatie en structurering van huishouden, werk, administratie en planning.
Zoom:

Begeleiding op het gebied van organisatie en structurering van huishouden, werk, administratie en planning.

Doel:

Begeleiding op het gebied van organisatie en structurering van huishouden, werk, administratie en planning.


Werkwijze:

Het eerste contact verloopt meestal telefonisch. U vertelt kort wat u wenst en ik stel me voor en leg uit wat een Professional Organizer doet.

We maken een afspraak.

* Bij u thuis of op uw werkplek vindt dan het kennismakingsgesprek plaats. Samen bekijken we wat uw situatie is, welke wensen u heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Wat gaan we doen? Wanneer gaan we welke activiteit doen? Is het doel haalbaar? Beschikt u over voldoende tijd? Hoe wilt u uw tijd indelen? Welke rol spelen eventuele andere familieleden/ collegae hierin?

Kortom: We maken samen een plan van aanpak!

* Naar aanleiding van dit gesprek stuur ik u een offerte, waarin onze afspraken duidelijk omschreven zijn.

* Gaat u akkoord met de offerte dan gaan we SAMEN aan de slag!

* Zodra we aan de slag gaan, gedurende een of meerdere dagen, help ik mee met het ordenen en opruimen van uw huis of werkplek. Tussendoor geef ik praktische tips en help u in het maken van keuzes.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- volwassenen
- ouderen
- mensen met een verstandelijke beperking
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 30-3-2011 13:38:27

Aangeboden door:

Praktisch Organiseren, bureau voor Professional Organizing


Bezoekadres: Edmond Jasparstraat 15 Melick
Postadres: Edmond Jasparstraat 15, 6074 CB Melick
Telefoonnummer: 0475-531799
Telefoonnummer: 06-39792850
E-mail: ljnbaetens@praktisch-organiseren.nl
Website: www.praktisch-organiseren.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Als Professional Organizer ben ik een opgeleide deskundige, die orde op zaken stelt in een onoverzichtelijke situatie. Ik lever advies en concrete hulp bij het inrichten van woon- en werkruimtes, het efficiënt indelen van de beschikbare tijd en het optimaal benutten van energie. Ik help mensen keuzes te maken en hen in staat te stellen gestructureerder te denken en te werken, effectiever om te leren gaan met ruimte en middelen én meer grip te krijgen op hun leven. De hulp van een Professional Organizer kan in privésituaties een oplossing zijn waar het evenwicht verstoord is door b.v. scheiding, ziekte, verhuizing of burn-out. Bij bedrijven kan Professional Organizing een hogere kwaliteit en effectiviteit van werken bieden.


Belangrijkste doelgroepen:
De doelgroep is niet leeftijdgebonden en is gericht op particulieren en kleine bedrijven. Ook mensen met een PGB kunnen vanuit hun budget gebruik maken van een Professional Organizer.


Soorten diensten of activiteiten:
Begeleiding op het gebied van organisatie en structurering van huishouden, werk, Administratie en planning. Geef tevens lezingen op het gebied van Time-management en Orde op zaken brengen van genoemd doelgroepen.