Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeHotspot hutspot › Goed eten voor iedereen!
Zoom:

Goed eten voor iedereen!

Doel

Goed eten voor iedereen! Dat is het motto van hotspot hutspot. Via onze hotspots versterken we de economische en maatschappelijke deelname van kwetsbare groepen. We zetten voedsel in om mensen te activeren en verbinden. Van teelt in buurtmoestuinen, en het samen met kinderen bereiden van goede maaltijden .

Toelichting

WAT WE DOEN
Goed eten voor iedereen! Dat is het motto van hotspot hutspot. Via onze hotspots versterken we de economische en maatschappelijke deelname van kwetsbare groepen. We zetten voedsel in om mensen te activeren en verbinden. Van teelt in buurtmoestuinen, en het samen met kinderen bereiden van goede maaltijden van restaurantkwaliteit, tot het aanbieden van deze maaltijden tegen een toegankelijke prijs in onze wijkrestaurants.

Hotspot hutspot creëert in de wijken levendige hotspots waar tieners graag naartoe komen en zinvol bezig kunnen zijn. De hotspots zijn tijdelijke locaties, gevestigd op plekken waar sprake is van leegstand en braakliggende grond. Ze bestaan uit een moestuin en een binnenruimte met keuken. In de moestuin verbouwen tieners, buurtbewoners en andere vrijwilligers samen groenten, fruit en kruiden. Onder professionele begeleiding koken de tieners en vrijwilligers een betaalbaar en gezond drie-gangen menu dat ze voor 9 euro serveren aan de gasten in het restaurant.

Meer informatieContactpersoon

Naam: receptie
Telefoonnummer: 06-18423833
E-mail: receptie@hotspothutspot.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Hotspot Hutspot Krootwijk
Bezoekadres: goudse rijweg 651a
Telnr.: 0624 980940
E-mail: lourens@hotspothutspot.nl

Route / kaart
Hotspot Hutspot Lomba
Bezoekadres: jan meertensflat, van langendonckstraat 51
Telnr.: 06-18423833
E-mail: michelle@hotspothutspot.nl

Route / kaart
Doelgroep

  • vanaf 12 jaar
Gegevens ingevoerd: 4-9-2019 12:30:42

Hotspot hutspot

Bezoekadres:
koningsdam 1
3011tn Rotterdam

Postadres:
koningsdam 1
3011tn Rotterdam

Telefoonnummer: 06-18423833

E-mailadres: receptie@hotspothutspot.nl

Website: hotspothutspot.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
We zijn een hotspot voor de wijk en de stad, een plek waar je graag wil zijn. We gebruiken ‘hutspot’ (eten) als middel. dit doen we aan de hand van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.