HomeBilancio Budget › Ondersteuning zorgverleners
Zoom:

Ondersteuning zorgverleners

Doel:

Budgetbeheer of beschermingsbewind voor uw cliënt.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Werkt u als hulpverlener of maatschappelijk werker bij een zorginstelling/kliniek? Dan helpt u uw cliënten bij het oplossen of omgaan met problemen en uitdagingen in hun dagelijkse leven. Een van deze uitdagingen kan om de financiën gaan. Want niet voor alle cliënten zijn de geldzaken goed geregeld. Daarom bieden wij financiële ondersteuning voor uw cliënten die dit nodig hebben.

Misschien heeft u cliënten die moeite hebben met het regelen van hun financiële zaken. Zij hebben dus betrouwbare en professionele bewindvoerders of budgetbeheerders nodig; deskundigen die respectvol met hen omgaan. Voor deze cliënten heeft BilancioBudget een aantal mogelijkheden. Zo bieden wij professionele hulp en ondersteuning aan hen. Op die manier wordt voorkomen dat stress en zorgen over financiële zaken, het herstel van uw cliënt belemmeren of het leven lastiger maken.

Financiële ondersteuning voor cliënten

BilancioBudget ontzorgt uw cliënt op financieel gebied. Dit doen wij door:

Het aanbieden van budgetbeheer (of PGB-beheer), bedoeld voor cliënten die ondersteuning willen bij het beheren van hun financiën. Het kan ook worden ingezet als aanvulling op schuldbemiddeling.

Cliënten met een medische of psychosociale achtergrond, financieel te beschermen door een bewindvoerder aan te stellen. Dit heet ook wel beschermingsbewind. De bewindvoerder neemt een aantal taken over die te maken hebben met het behartigen van de financiële belangen van de cliënt.

Wilt u meer weten of een cliënt aanmelden?

Wij komen graag met u in contact. Onze bewindvoerders en budgetbeheerders maken graag kennis met u en uw organisatie. Ook als er momenteel nog geen sprake is van een cliënt die financiële ondersteuning nodig heeft. Graag leggen we uit wat wij doen en hoe wij werken. Vul het formulier op deze pagina in, mail naar backoffice@bilanciobudget.nl of bel (085) 273 35 92.

Samen streven we naar een betere toekomst voor uw cliënt. U verleent de zorg, wij regelen de financiën!Contactpersoon:
Naam: Peter Leenhouts
Telefoonnummer: 023 200 1192
E-mail: p.leenhouts@bilanciobudget.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar


Specifieke doelgroep
Zorgverleners
Gegevens ingevoerd: 29-9-2021 19:02:53

Aangeboden door:

Logo

Bilancio Budget

Rayon Haarlem-Hoofddorp

Postadres: Postbus 92, 3780 BB Voorthuizen
Telefoonnummer: 023 200 1192
E-mail: p.leenhouts@bilanciobudget.nl
Website: https://www.bilanciobudget.nl/bewindvoerder/rayon-haarlem-hoofddorp/


Organisatie Type
Schuldhulp


Doelstelling of kernactiviteit:
Onze bewindvoerders en budgetbeheerders helpen bij het herstel van uw financiële balans.


Soorten diensten of activiteiten:
BilancioBudget is een landelijk opererende bewindvoerdersorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening, voor zowel bewindvoering als voor budgetbeheer en beschermingsbewind.


Contactpersoon:
Peter Leenhouts
E-mail: p.leenhouts@bilanciobudget.nl
Telefoonnummer: 023 200 1192