HomeBilancio Budget › Beschermingsbewind
Zoom:

Beschermingsbewind

Doel:

Bij beschermingsbewind regelt een bewindvoerder alle financiële zaken. Soms is dit nodig, bijvoorbeeld als iemand vanwege lichamelijke of psychische klachten dit zelf (tijdelijk) niet meer kan. Maar beschermingsbewind is soms ook nodig als er problematische schulden zijn. Door middel van beschermingsbewind beschermt de bewindvoerder de bezittingen van de cliënt.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Heeft u een bewindvoerder nodig, dan wijst de kantonrechter u een bewindvoerder van BilancioBudget toe om uw financiële belangen te behartigen. Vaak wordt beschermingsbewind geregeld na overleg met en advies van een hulpverlenende instantie of familie. De bewindvoerder krijgt de verantwoordelijkheid over een vastgestelde lijst met tastbare zaken. Denk aan uw woning, uw bezittingen en inkomsten.

De bewindvoerder van BilancioBudget voorkomt dankzij het beschermingsbewind dat iemand misbruik maakt van uw persoonlijke situatie. De bewindvoerder regelt uw financiële huishouding en zorgt ervoor dat de vaste lasten worden betaald. Ook voorkomt de bewindvoerder dat er ongeoorloofde uitgaven zijn die u in de financiële problemen kunnen brengen. Natuurlijk zorgt de bewindvoerder er ook voor dat uw inkomsten en uitgaven weer in balans worden gebracht.Contactpersoon:
Naam: Peter Leenhouts
Telefoonnummer: 023 200 1192
E-mail: p.leenhouts@bilanciobudget.nl


Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 29-9-2021 19:02:53

Aangeboden door:

Logo

Bilancio Budget

Rayon Haarlem-Hoofddorp

Postadres: Postbus 92, 3780 BB Voorthuizen
Telefoonnummer: 023 200 1192
E-mail: p.leenhouts@bilanciobudget.nl
Website: https://www.bilanciobudget.nl/bewindvoerder/rayon-haarlem-hoofddorp/


Organisatie Type
Schuldhulp


Doelstelling of kernactiviteit:
Onze bewindvoerders en budgetbeheerders helpen bij het herstel van uw financiële balans.


Soorten diensten of activiteiten:
BilancioBudget is een landelijk opererende bewindvoerdersorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening, voor zowel bewindvoering als voor budgetbeheer en beschermingsbewind.


Contactpersoon:
Peter Leenhouts
E-mail: p.leenhouts@bilanciobudget.nl
Telefoonnummer: 023 200 1192